u bent hier

Sprookjesbos

Animatie en kinderfilms


Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen per ongeluk terecht in het onbekende Winterland. De Sprookjesbosbewoners willen heel graag terug naar huis, maar dan moeten ze eerst 5 kristallen vinden. De Heks probeert daar een stokje voor te steken. Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen per ongeluk terecht in het onbekende Winterland. De Sprookjesbosbewoners ... Lees meer »

Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen per ongeluk terecht in het onbekende Winterland. De Sprookjesbosbewoners willen heel graag terug naar huis, maar dan moeten ze eerst 5 kristallen vinden. De Heks probeert daar een stokje voor te steken.

Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen per ongeluk terecht in het onbekende Winterland. De Sprookjesbosbewoners willen heel graag terug naar huis, maar dan moeten ze eerst 5 kristallen vinden. Tijdens de zoektocht naar de kristallen probeert Heks daar een stokje voor te steken. Ook ontmoeten de Sprookjesvrienden de Winterlandbewoners ijskabouter Kluns, IJsdraak en IJsfakir. Gaat het de Sprookjesbosbewoners lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos?

Film
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
woensdag 3 maart 2021om 14:00
vrijetijdscentrum de Schelde
gratis
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...