u bent hier

Sprookjes

Gezondheid en zorg, Voeding, Omnisport en andere, Meerdere kunstvormen, Creativiteit


Een namiddag plezier voor het hele gezin: sporten en bewegen, knutselen, koken, ontdekken...  En Bibliotheek Park doet een Verhalen in Alle Talen. Elke avond leest de kapitein sprookjes voor aan de bemanning van het schip. Over draken en ridders in verre landen en over heksen die je willen opeten. Over kleine meisjes met rode kapjes en onhandige prinsessen die zich prikken aan naalden. En over ... Lees meer »

Een namiddag plezier voor het hele gezin: sporten en bewegen, knutselen, koken, ontdekken...  En Bibliotheek Park doet een Verhalen in Alle Talen.

Elke avond leest de kapitein sprookjes voor aan de bemanning van het schip. Over draken en ridders in verre landen en over heksen die je willen opeten. Over kleine meisjes met rode kapjes en onhandige prinsessen die zich prikken aan naalden. En over katten die op bedevaart gaan.  


Wat is jouw favoriete sprookje?


Wat?

Een namiddag plezier voor het hele gezin: sporten en bewegen, knutselen, koken, ontdekken...


Op deze familiedag doet Bibliotheek Park een Verhalen in Alle Talen.  


Wat kost het?

Betaal wat je wil.


Voor wie?

De familiedagen zijn een activiteit voor gezinnen met kinderen (tot 12 jaar). Vergeet je mama of papa (of oma en opa) dus niet mee te nemen! 


Een organisatie van

Basisschool De Luchtballon, Bibliotheek Park, Buurtsport Merksem, KRAS, Ontmoetingscentrum Merksemdok, het Huis van het Kind en de jeugddienst van het district Merksem.
 

Familiedag
Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72
2170 Merksem
woensdag 18 maart 2020om 14:00
ontmoetingscentrum Merksemdok
www.merksemdok.be/nl/event/69165/spro...