u bent hier

Sprookjes Enzo

Tekst en muziektheater


Welkom! Ga binnen in De tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren… Vertel mee ons verhaal. Een herneming van deze magische voorstelling voor peuters   Welkom! Ga binnen in De tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe ... Lees meer »

Welkom! Ga binnen in De tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren… Vertel mee ons verhaal.

Een herneming van deze magische voorstelling voor peuters


 


Welkom! Ga binnen in De tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren… Vertel mee ons verhaal. Neem je mama of papa of oma of opa mee naar het theater, we verwachten jullie.


 De tuin is één groot spel: kinderen en (groot-)ouders volgen samen de aanwijzingen van de acteurs en worden de hoofdrolspelers in hun eigen verhaal. Deze sprookjesachtige interactieve voorstelling slaagt erin het kleinst denkbare publiek te boeien en stimuleert (groot-)ouders verhalen te vertellen aan hun (klein-)kind.Fijn om weten: de richtlijn van het gezelschap is dat wij per voorstelling 35 peuters en hun begeleider mogen toelaten (max. 70 dus).


 

De Tuin (1,5+)
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
wo 26 mei 2021 van 13:30 tot 13:30 wo 26 mei 2021 van 15:30 tot 15:30
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75082/sprook...