u bent hier

Sprookjes enzo - De Tuin (1,5 - 4 jaar) - 10.30u

1 +

Pop en rock


MAGISCHE FAMILIEVOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 1 TOT 4 JAAR EN HUN (GROOT-)OUDERS - Welkom! Ga binnen in De Tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren... Vertel mee ons verhaal. Neem je mama of papa of oma of opa mee naar het theater, we verwachten ... Lees meer »

MAGISCHE FAMILIEVOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 1 TOT 4 JAAR EN HUN (GROOT-)OUDERS - Welkom! Ga binnen in De Tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren... Vertel mee ons verhaal. Neem je mama of papa of oma of opa mee naar het theater, we verwachten jullie.

De tuin is één groot spel: kinderen en (groot-)ouders volgen samen de aanwijzingen van de acteurs en worden de hoofdrolspelers in hun eigen verhaal. Deze sprookjesachtige interactieve voorstelling slaagt erin het kleinst denkbare publiek te boeien en stimuleert (groot-)ouders verhalen te vertellen aan hun (klein-)kind.

Spel Peter Dewel & Ilke Teerlinck Concept Marcello Chiarenza & Patrick Lynch Regie & licht Pietro Chiarenza Scenografie Marcello & Pietro Chiarenza Muziek Carlo Cialdo Capelli Grafisch ontwerp Margot de Group

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes in de pop-up bar van de Grote Zaal!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint
zondag 30 mei 2021 van 10:30 tot 12:00
UiT in Lint
€ 10,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Home