u bent hier

Springplezier voor kleuters (geboortejaar 2015-2016)


Een week gevuld met springkastelen. Deze sport- en spelweek voor kleuters staat in het teken van springplezier. Kom je uitleven op de stormbaan, de klimmuur, de indoor jungle of multi-play. Op vrijdag trekken we naar speelparadijs Circus Bruul in Geel. Deze week volgt er ook een frisse duik in het zwembad. De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum Beerse. De ... Lees meer »

Een week gevuld met springkastelen. Deze sport- en spelweek voor kleuters staat in het teken van springplezier. Kom je uitleven op de stormbaan, de klimmuur, de indoor jungle of multi-play. Op vrijdag trekken we naar speelparadijs Circus Bruul in Geel. Deze week volgt er ook een frisse duik in het zwembad.

De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum Beerse. De sportdagen eindigen elke dag stipt om 16 uur. Een week voor de start van de sportdagen ontvang je via e-mail een brief waarin alle praktische informatie beschreven staat.

Het aanbod en de invulling van de sportdagen kan worden aangepast naargelang de geldende COVID-19 maatregelen die op dat moment gelden.

Betalen bij inschrijving aan de balie van de dienst sport of via de webshop (online inschrijven is aangeraden). Bij inschrijving aan de balie indien mogelijk liefst contant betalen. Er is slechts 1 bankcontact ter beschikking.

Inschrijven kan vanaf:

  • zaterdag 30 januari 2021 om 14 uur voor inwoners van Beerse
  • zaterdag 6 februari 2021 om 14 uur voor buitendorpse deelnemers

Sportcentrum Beerse
Rerum Novarumlaan 31
2340 Beerse
Van 5 juli 2021 tot 9 juli 2021
sport@beerse.be
014 61 47 24
25094.pdf