u bent hier

sportkamp indoorsnowboard Wilrijk

6 +

Omnisport en andere


Voor deze exclusieve sportkampen trekken we naar de ultramoderne indoorsneeuwbaan Aspen in Wilrijk. Dit unieke complex van 12.000m² heeft een 240m lange piste en een 60cm dik sneeuwtapijt onder perfecte condities. Een droom is voor iedere wintersporter! De lessen worden verzorgd door gediplomeerde lesgevers die je begeleiden bij je eerste moves op een board of je techniek helemaal op punt ... Lees meer »

Voor deze exclusieve sportkampen trekken we naar de ultramoderne indoorsneeuwbaan Aspen in Wilrijk. Dit unieke complex van 12.000m² heeft een 240m lange piste en een 60cm dik sneeuwtapijt onder perfecte condities. Een droom is voor iedere wintersporter!
De lessen worden verzorgd door gediplomeerde lesgevers die je begeleiden bij je eerste moves op een board of je techniek helemaal op punt stellen. Er wordt les gegeven op elk niveau dus het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet. De deelnemers worden onverdeeld in kleinere groepjes zodat je op één week tijd heel wat kunt bijleren.
Over de middag is er telkens een heerlijke maaltijd in het sfeervolle restaurant van Aspen. Deze kampen zijn vaak de ideale voorbereiding voor een week sneeuwpret met het gezin! Vanaf 8u ’s morgens is er opvang met allerhande activiteiten, spel- en knutselmateriaal,… Om 9u30 maken we ons klaar om te gaan skiën of snowboarden. De sneeuwpret duurt tot 16u. Er is dagelijks opvang tot 18u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Skipiste Aspen
Moerelei 123
2610 Wilrijk (Antwerpen)
Van ma 2 november 2020 00:00 tot vr 6 november 2020 23:59
Sportievak vzw
€ 305,0
sportievak.be/sportkampen/indoorsnowb...
056/264420
sportievak.be/sportkampen/indoorsnowb...