u bent hier

Sportcentrum De Dreef

Outdoor en adventure


Het sportcentrum beschikt aan buitenterreinen: een fietscrossparcours, 2 voetbalvelden, 2 beachvolleybalvelden, een grasvolleybalveld, een atletiekpiste, een korfbalterrein, 2 petanquebanen, een tennisterrein, een omnisportveld, 2 kindvriendelijke speeltuinen, een skateterrein, een minigolf met 18 holes, kleedkamers met douches en een hondenspeelweide voor je viervoeters. De sporthal is ... Lees meer »

Het sportcentrum beschikt aan buitenterreinen: een fietscrossparcours, 2 voetbalvelden, 2 beachvolleybalvelden, een grasvolleybalveld, een atletiekpiste, een korfbalterrein, 2 petanquebanen, een tennisterrein, een omnisportveld, 2 kindvriendelijke speeltuinen, een skateterrein, een minigolf met 18 holes, kleedkamers met douches en een hondenspeelweide voor je viervoeters.

De sporthal is uitgerust met 2 squashboxen, een polyvalente zaal van 25 x 15 m (met muziekinstallatie, spiegelwand en parketvloer), een ruime berging, 6 kleedkamers met douches en volgende speelvelden: volleybal, basketbal, zaalvoetbal, zaalhandbal, badminton, tennis (omnisport) en zaalkorfbal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportcentrum De Dreef
Oostakker 1
2290 Vorselaar
www.vorselaar.be/vrije-tijd/sport/spo...