u bent hier

Spelen op het Zilvermeer

Outdoor en adventure


Op het Zilvermeer kunnen kinderen naar hartenlust spelen in onze verschillende speeltuinen. De peuterspeeltuin is geschikt voor de allerjongsten. Kleurige speeltoestellen stimuleren de fantasie van de kleintjes. Ouders kunnen hun kroost zelfs van op het terras van taverne "Glinstering aan het Zilvermeer" in de gaten houden. Bovendien is er een nieuwe (rolstoelvriendelijke) waterspeeltuin voor ... Lees meer »

Op het Zilvermeer kunnen kinderen naar hartenlust spelen in onze verschillende speeltuinen.

De peuterspeeltuin is geschikt voor de allerjongsten. Kleurige speeltoestellen stimuleren de fantasie van de kleintjes. Ouders kunnen hun kroost zelfs van op het terras van taverne "Glinstering aan het Zilvermeer" in de gaten houden. Bovendien is er een nieuwe (rolstoelvriendelijke) waterspeeltuin voor peuters, met bloemen en ringen die water spuiten.

Water en zand zijn dé ingrediënten voor een middagje genieten op het strand. In de zand- en waterspeelplaats kun je niet alleen zandkoekjes bakken. Op de zandspiralen, torens en watergeul raak je niet uitgespeeld!

In de avonturenspeeltuin vind je de jeugd terug op en rond kabelbanen, levende bruggen, klimpalen, … De vijftien meter hoge buisglijbaan is letterlijk hét hoogtepunt van het Zilvermeer. Spannend!

Spelen is gratis, je betaalt enkel de toegangsprijs tot het domein.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer
Zilvermeerlaan 2
2400 Mol
8:30 tot 17:30 Di Van 8:30 tot 17:30 Wo Van 8:30 tot 17:30 Do Van 8:30 tot 17:30 Vr Van 8:30 tot 17:30 Za Van 8:30 tot 17:30 Zo Van 8:30 tot 17:30
€ 5,0
www.zilvermeer.be