u bent hier

Spelavond

18 +


Elke eerste zaterdag van de maand komen we samen een avondje spellen spelen. Onbekende en soms heel moeilijke en bijzonder leuke spellen zitten in de dozen op jou te wachten.We hebben steeds een uitgebreid aanbod , zowel voor beginners als ervaren spelers. Wil je graag een bepaald spel spelen, kan je dat ook een week vooraf laten weten aan Gunther Buytaert, ?gunther.buytaert@telenet.be ... Lees meer »

Elke eerste zaterdag van de maand komen we samen een avondje spellen spelen. Onbekende en soms heel moeilijke en bijzonder leuke spellen zitten in de dozen op jou te wachten.We hebben steeds een uitgebreid aanbod , zowel voor beginners als ervaren spelers. Wil je graag een bepaald spel spelen, kan je dat ook een week vooraf laten weten aan Gunther Buytaert, ?gunther.buytaert@telenet.be

Monopoly, Risk, Cluedo,... allemaal klassiekers in de wereld van de gezelschapsspelen. Maar slechts enkele van de honderden spelen die er zijn. Kaarten, pionnen, dobbelstenen, grote en kleine spelborden, eenvoudige en ingewikkelde spelregels, geluk moeten hebben of het strategisch aanpakken,... elk spel is weer anders. KWB Zwijndrecht zorgt voor een heleboel gezelschapspelen: plezier verzekerd! Spreek gerust af met een aantal vrienden, of informeer eens bij een bevriend gezin met kinderen. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen zeker een heleboel spelletjes meespelen. Je kan ook gewoon individueel komen: je vindt altijd wel een groepje spelers om bij aan te sluiten.

Toon kaart WZC de Regenboog
Regenbooglaan 14
2070 Zwijndrecht
van 04/01/20 tot 05/12/20 za van 19:30 tot 23:59 (zo, ma, di, woe, do, vrij gesloten)
Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht
€ 1,5
gunther.buytaert@telenet.be
0000000000
gezinsbond.zwebsite.be