u bent hier

Speelmoment: wie is het (rollenspel)

Opvoeding


Kom iedere 3de woensdag van de maand in het Huis van het Kind Groenenhoek naar het speelmoment van de Speelgoedbende, waar (groot)ouders, oppassers, … samen met hun kindje(s) kunnen komen spelen én leren. Gekkoo staat voor méér dan plezier en die visie wil de Speelgoedbende ook in haar spel- en ontmoetingsmomenten uitdragen: tijdens een speelmoment zetten we een bepaald facet van spelend ... Lees meer »

Kom iedere 3de woensdag van de maand in het Huis van het Kind Groenenhoek naar het speelmoment van de Speelgoedbende, waar (groot)ouders, oppassers, … samen met hun kindje(s) kunnen komen spelen én leren.

Gekkoo staat voor méér dan plezier en die visie wil de Speelgoedbende ook in haar spel- en ontmoetingsmomenten uitdragen: tijdens een speelmoment zetten we een bepaald facet van spelend leren in de kijker. In juni is het thema rollenspel. Dan knutselen we popjes, spelen we verhalen na en ontdekken we dat bepaalde rollen en stereotypen doorbroken kunnen worden. Tijdens een speelmoment is er altijd ruimte en tijd voor vrij spel. Ditmaal kunnen kindjes zich uitleven als dokter, een pop verzorgen, zich verkleden,... Komen jullie mee spelen en verkleden?

Let op: door de huidige coronamaatregelen is inschrijven verplicht!
Stuur een mailtje naar speelgoedbende@gekkoo.be met de vermelding van het Huis van het Kind waar je wil deelnemen aan het speelmoment en de leeftijd(en) van je kindje(s).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Huis van het Kind Groenenhoek
Lodewijk van Berckenlaan 361
2140 Borgerhout (Antwerpen)
woensdag 16 juni 2021 van 13:30 tot 16:00
Huis van het kind
gratis
speelgoedbende@gekkoo.be
03 369 26 56
www.gekkoo.be/activiteiten/speelgoedb...