u bent hier

Soulsister - Theatertour

Pop en rock


Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs. Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel.   Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van ... Lees meer »

Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs. Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel.


 


Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs, van het debuut ‘You get to me’ via mijlpalen als ‘Like a mountain’ en de wereldhit ‘The way to your heart’ naar het rijpere werk: de inmiddels klassieke albums ‘Heat’, ‘Simple Rule’ en ‘Swinging like big dogs’ met de hits ‘Through before we started’, ‘Facing love’, ‘Changes’, ‘Tell me what it takes’, ‘Locks and keys’ en zovele andere.


Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en deed het op talloze binnen- en buitenlandse podia vonken en vlammen.


Na de ‘definitieve’ split in 1995, waren er in latere jaren eerst voorzichtige en daarna meer voldragen tijdelijke reünies, uiteindelijk vanaf 2016 bekroond met een wegens groot succes altijd maar uitwaaierende 30 jaar Soulsister-tournee.


In 2021 staan de heren er weer, met volle overtuiging, trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben, en met nieuw werk dat naast de hits — die ze zeker allemaal zullen spelen — zal staan.


Soulsister is terug, en hoe.


 

Soulsister - Theatertour
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 30 januari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 28,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73006/theat...