u bent hier

Solan & Ludwig: Reis naar de maan 5+

Animatie en kinderfilms


Solan & Ludwig vertrekken op ruimtemissie met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor. Met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld.   Meer dan vijftig jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Maar wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor vertrekken ze ... Lees meer »

Solan & Ludwig vertrekken op ruimtemissie met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor. Met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld.


 


Meer dan vijftig jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Maar wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor vertrekken ze op ruimtemissie! Maar met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld.


Nostalgische animatie, maar heel actueel in z’n pittige commentaren en doldwaze humor, en daarom uiterst geschikt voor jong en oud.


Met de stemmen van Martine Tanghe en Freek Braeckman.


 

Rasmus A. Sivertsen
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 27 april 2022om 14:00
Schouwburg Noord
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/86009/rasmu...