u bent hier

Smulpaap


Het culinair onderonsje van Mol, Balen, Dessel en Retie is al aan zijn vijftiende editie toe. De deelnemers krijgen in twaalf horecazaken een prachtig aanbod voorgeschoteld. De smulpaap begint op 1 juli en eindigt op de laatste zondag van oktober. De brochure kost veertien euro en is verkrijgbaar bij de toeristische diensten in de vier gemeenten en in Huyze Colibrant in Postel. Het culinair ... Lees meer »

Het culinair onderonsje van Mol, Balen, Dessel en Retie is al aan zijn vijftiende editie toe. De deelnemers krijgen in twaalf horecazaken een prachtig aanbod voorgeschoteld. De smulpaap begint op 1 juli en eindigt op de laatste zondag van oktober. De brochure kost veertien euro en is verkrijgbaar bij de toeristische diensten in de vier gemeenten en in Huyze Colibrant in Postel.

Het culinair onderonsje van Mol, Balen, Dessel en Retie is al aan zijn vijftiende editie toe. De deelnemers krijgen in twaalf horecazaken een prachtig aanbod voorgeschoteld. De smulpaap begint op 1 juli en eindigt op de laatste zondag van oktober.

De brochure kost veertien euro en is verkrijgbaar bij de toeristische diensten in de vier gemeenten en in Huyze Colibrant in Postel. 

De Kaasboerin
Eerselseweg 99
2400 Mol
Van 1 juli 2020 tot 25 oktober 2020(ma di wo do vr za zo
KVVV Mol
€ 14,0
fvandenbergh@telenet.be
014311551
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...