u bent hier

Smits voor Kids: zomerspel

6 +


Deze zomer lanceert het Jakob Smitsmuseum een spel voor gezinnen met kinderen. Je leert er naar kunst kijken en maakt zelf kunstwerkjes. Je ontwerpt zelfs een geluidstapijt bij een schilderij! Heb je ook zin om langs te komen? Geef ons een seintje en we maken er samen een onvergetelijk bezoek van. Reserveren is noodzakelijk, het liefst via onze website. Deze zomer lanceert het Jakob ... Lees meer »

Deze zomer lanceert het Jakob Smitsmuseum een spel voor gezinnen met kinderen. Je leert er naar kunst kijken en maakt zelf kunstwerkjes. Je ontwerpt zelfs een geluidstapijt bij een schilderij! Heb je ook zin om langs te komen? Geef ons een seintje en we maken er samen een onvergetelijk bezoek van. Reserveren is noodzakelijk, het liefst via onze website.

Deze zomer lanceert het Jakob Smitsmuseum een spel voor gezinnen met kinderen. Je leert er naar kunst kijken en maakt zelf kunstwerkjes. Je ontwerpt zelfs een geluidstapijt bij een schilderij! Heb je ook zin om langs te komen? Geef ons een seintje en we maken er samen een onvergetelijk bezoek van.

Reserveren is noodzakelijk, het liefst via onze website.

Jakob Smitsmuseum
Sluis 155 a
2400 Mol
Van 8 juli 2020 tot 27 september 2020(ma di wo do vr za zo
Jakob Smitsmuseum
€ 4,0
thomas.deckx@gemeentemol.be
014317435