u bent hier

SLOW FOCUS

18 +

Fotografie


Kom tijdens je lunchpauze naar het FOMU en ontsnap even aan de drukte van de dag. Neem een half uur de tijd om te focussen op je lichaam en geest. We leren bewust kijken naar foto’s en doen een aantal mindfulness oefeningen om helemaal tot rust te komen. Na deze slow focus heb je weer energie voor de rest van de dag. In museumcafé Pixel kun je terecht voor een snelle en lekkere lunch. Elke ... Lees meer »

Kom tijdens je lunchpauze naar het FOMU en ontsnap even aan de drukte van de dag. Neem een half uur de tijd om te focussen op je lichaam en geest. We leren bewust kijken naar foto’s en doen een aantal mindfulness oefeningen om helemaal tot rust te komen. Na deze slow focus heb je weer energie voor de rest van de dag. In museumcafé Pixel kun je terecht voor een snelle en lekkere lunch.

Elke week kun je een andere sessie volgen. We vertrekken steeds vanuit Visual Thinking Strategies (VTS) en laten ons inspireren door principes uit de mindfulness, yoga, westerse en oosterse filosofie. Met o.a. Maarten Claeyssens (Mind Monkey), Tom Hannes (The School of Life), Lies Pycke (Internationale School voor Wijsbegeerte), Valerie Rousseau (Soirée Namaste), Sofie Mostien (Niteo).

Wanneer: elk dinsdag van 12u30 tot 13u

Prijs: Deelname aan Slow Focus is gratis, je betaalt enkel je toegangsticket tot het museum. Bovendien krijg je op dinsdagmiddag bij aankoop van een toegangsticket, 1 ticket gratis*.
- €10 voor 1 toegangsticket museum + 1 gratis ticket, deelname aan Slow Focus is gratis
- €7 in ruil voor 10 A-kaartpunten voor 1 museumticket + 1 gratis, deelname aan Slow Focus

Tip! Krijg een jaar lang toegang tot het museum voor €35 met een FOMU jaarkaart.

Reserveren: is niet nodig, meld je de dag zelf aan bij de balie.

*De kortingsprijs is geldig wanneer je je ticket koopt op dinsdag tussen 12u en 12u30

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart FOMU - Fotomuseum Antwerpen
Waalsekaai 47
2000 Antwerpen
€ 10,0