u bent hier

Skepsels - GEANNULEERD

Pop en rock


Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd.  Het recept is beproefd, de uitwerking ervan verrassend en nieuw: Het Zesde Metaal bracht eind 2019 een nieuwe plaat uit, met parels van nummers, en toert met die Skepsels sindsdien de Vlaamse podia rond. Zowel klassiekers uit de tid van ton als songs uit hun jongste plaat komen voorbij in deze ... Lees meer »

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd.  Het recept is beproefd, de uitwerking ervan verrassend en nieuw: Het Zesde Metaal bracht eind 2019 een nieuwe plaat uit, met parels van nummers, en toert met die Skepsels sindsdien de Vlaamse podia rond. Zowel klassiekers uit de tid van ton als songs uit hun jongste plaat komen voorbij in deze theatertour. Mijmeringen over de plooien van het bestaan en hoe het uiteindelijk toch wel allemaal ...

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd. 

Het recept is beproefd, de uitwerking ervan verrassend en nieuw: Het Zesde Metaal bracht eind 2019 een nieuwe plaat uit, met parels van nummers, en toert met die Skepsels sindsdien de Vlaamse podia rond.

Zowel klassiekers uit de tid van ton als songs uit hun jongste plaat komen voorbij in deze theatertour. Mijmeringen over de plooien van het bestaan en hoe het uiteindelijk toch wel allemaal in de juiste plooi valt. De status van underdog zijn Wannes en zijn vertrouwde band – na het gelauwerde Calais – intussen al enige tijd ontgroeid. Een ding is zeker: het Zesde Metaal staat er, ook voor een zittend publiek.

Zet junder ier, dak et ol explicere …  Met andere woorden: nestel jullie in onze zetels, leun achterover en raak ondersteboven!

26 - 22 euro
-19 jaar: 13 euro

www.hetzesdemetaal.be 

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zaterdag 13 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...