u bent hier

SKaGeN Theater - IMKE.

15 +


Crime op je smartphone of tablet Volg deze nieuwe WatchApp 2,5 week lang op je smartphone of tablet via de app van SKaGeN (dus geen sms meer van whatsapp). Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken, levert het scenario voor ‘IMKE.’. Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt de grenzen van het virtuele podium. IMKE. is een WatchApp Even fascinerend als LIVE ... Lees meer »

Crime op je smartphone of tablet
Volg deze nieuwe WatchApp 2,5 week lang op je smartphone of tablet via de app van SKaGeN (dus geen sms meer van whatsapp).
Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken, levert het scenario voor ‘IMKE.’.

Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt de grenzen van het virtuele podium.

IMKE. is een WatchApp
Even fascinerend als LIVE televisie,
Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
Even verslavend als bingewatchen.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

Concept en regie: Mathijs F Scheepers
Tekst: Peter De Graef
Met: Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens
Zakelijke leiding en coördinatie: Korneel Hamers
Productie: SKaGeN
Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden.

foto © Kurt Stallaert / PixelXpress.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
Thuis
2550 Kontich
Van wo 14 april 2021 00:00 tot za 1 mei 2021 23:59
samenwerking Mortsel, Aartselaar , Lint en Kontich
€ 12,5
webshopkontich.recreatex.be/Tickets/O...
uitwinkel@kontich.be