u bent hier

Sint-Andriesfeesten 2019


Programma: Vrijdagavond: verenigingenquiz Zaterdagnamiddag: netbal en andere activiteiten Zaterdagavond: muziekoptreden Zondagmorgen: eucharistieviering (kerk) met Davidskoor Zondagmiddag tot de avond: restaurant, snackresto, muziekoptreden en allerlei kinderanimatie. Het weekend van 20 tot 22 september 2019 gaan de parochiefeesten door in en rond het Parochiecentrum. De start gebeurt op ... Lees meer »

Programma: Vrijdagavond: verenigingenquiz Zaterdagnamiddag: netbal en andere activiteiten Zaterdagavond: muziekoptreden Zondagmorgen: eucharistieviering (kerk) met Davidskoor Zondagmiddag tot de avond: restaurant, snackresto, muziekoptreden en allerlei kinderanimatie.

Het weekend van 20 tot 22 september 2019 gaan de parochiefeesten door in en rond het Parochiecentrum.
De start gebeurt op vrijdagavond met de gekende verenigingenquiz. Zaterdagnamiddag allerlei activiteiten: netbal, springkasteel enz... Zaterdagavond is er een muziekoptreden.
Zondagmorgen eucharistieviering in de kerk met het Davidskoor en vanaf 11.30 start het restaurant. Om 14u kan U doorlopend genieten van een muziek, een bezoekje brengen aan onze pop-up wijnbar, (en de lekkere wijnen proberen natuurlijk), en met uw kinderen rondkijken bij allerlei animatie. Vanaf 14.30u zijn er snacks te verkrijgen. Iedereen van harte welkom.

PC Achter de toren
Gustaaf Woutersstraat 29
2490 Balen
Van 20 september 2019 tot 22 september 2019(ma di wo do vr za zo
VPSCW
pcbalen@skynet.be