u bent hier

Sinjor Crico

6 +

Circus


Het jaarlijks straattheaterfestival Sinjor Circo brengt verwondering naar Antwerpse pleintjes en parken. Laat je op de zondagen in juni en september verrassen door spectaculair straattheater op onverwachte plaatsen. Het reizend spektakel van Madam Circo is er voor iedereen. Elke zondag zijn er andere artiesten, installaties en voorstellingen. B.V. Natuur – Mobil & Casier   Het milieu wordt ... Lees meer »

Het jaarlijks straattheaterfestival Sinjor Circo brengt verwondering naar Antwerpse pleintjes en parken. Laat je op de zondagen in juni en september verrassen door spectaculair straattheater op onverwachte plaatsen. Het reizend spektakel van Madam Circo is er voor iedereen. Elke zondag zijn er andere artiesten, installaties en voorstellingen.


B.V. Natuur – Mobil & Casier  

Het milieu wordt bedreigd. De mannen van B.V. Natuur snellen te hulp met hun koddige kraanwagen. Pijnlijke slapstick, een onhandige samenwerking en een dancebattle tijdens het schaften.


League & Legend’ – 15feet6

In ‘League & Legend’ vecht 15Feet6 het uit op de grasmat. Gewapend met polsstokken en tape breken ze elk record op hun weg naar de top. De naam van het spel is irrelevant, de show allesbehalve.Zeepbellen op stelten

De zeepbellenman op stelten verrast en betovert iedereen met de grootste en kleurrijkste zeepbellen.
PraktischDe Sinjor Circo voorstellingen zijn gratis.
Elke zondag spelen er twee nieuwe voorstellingen.
Kies een tijdsblok en bekijk de twee voorstellingen van die dag.

BLOK 1 - 13 tot 15 uur (deuren 12 uur)

BLOK 2 - 16 tot 18 uur (deuren 15 uur)
Reserveren is niet nodig. Kom op tijd de plaatsen zijn beperkt. max capaciteit 200.
Het dragen van een mondmasker is verplicht

BLOC 2030
Sintelbaan
thv Columbiastraat 8A
2030 Antwerpen
zo 20 juni 2021om 13:00zo 20 juni 2021om 16:00
BLOC 2030
www.bloc2030.be/nl/event/86097/straat...