u bent hier

Sinatra Sextet

Tekst en muziektheater


De meest natuurlijk swingende crooner in Vlaanderen FRANÇOIS VAN DEN BROECK kruipt in het vel van Sinatra. Hij werd door het grote publiek ontdekt als finalist in de eerste THE VOICE SENIOR. Nu deelt hij zijn grootste passie samen met topmuzikanten live op de podia. “Frank Sinatra, Paris vous appartient!“ Zo kondigde Charles Aznavour het concert van Frank Sinatra aan op 5 juni 1962 in het Lido ... Lees meer »

De meest natuurlijk swingende crooner in Vlaanderen FRANÇOIS VAN DEN BROECK kruipt in het vel van Sinatra. Hij werd door het grote publiek ontdekt als finalist in de eerste THE VOICE SENIOR. Nu deelt hij zijn grootste passie samen met topmuzikanten live op de podia.

“Frank Sinatra, Paris vous appartient!“


Zo kondigde Charles Aznavour het concert van Frank Sinatra aan op 5 juni 1962 in het Lido Paris.

Dit legendarische concert van Frank Sinatra met een bijzondere muzikale bezetting (met onder andere vibrafoon en dwarsfluit) in het Parijs van 1962 werd pas dertig jaar later op plaat uitgebracht. Het album werd een wereldwijd succes en kreeg grote erkenning bij Sinatra-fans en muziekliefhebbers.


De meest natuurlijk swingende crooner in Vlaanderen FRANÇOIS VAN DEN BROECK kruipt in de huid van Sinatra. Hij werd door het grote publiek ontdekt als finalist in de eerste The Voice Senior. Nu deelt hij zijn grootste passie samen met topmuzikanten live op de podia.

In SINATRA SEXTET passeren onsterfelijke parels van Gershwin THEY CAN T TAKE THAT AWAY FROM ME, van Rodgers en Hart THE LADY IS A TRAMP en MY FUNNY VALENTINE. Van Sinatra’s grote inspiratie Cole Porter staan NIGHT AND DAY, I GET A KICK OUT OF YOU en natuurlijk I LOVE PARIS op de setlijst.


Met

François Van den Broeck (zang)

Eric De Vos (piano)

Sander Claes (gitaar)

Frank De Wolf (bas)

Eric Rits (drums)

Andres Liefsoens (vibrafoon)

Tom Luyten (altsax & dwarsfluit).

 

François Van den Broeck
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
donderdag 11 februari 2021om 14:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/71375/met-fr...