u bent hier

Shaun het schaap: het ruimteschaap

Animatie en kinderfilms


Een heerlijk ontbijt, gevolgd door de familiefilm 'Shaun het ruimteschaap' 9.15 uur FILMONTBIJT Brood & Bloemen zorgt voor een uitgebreid ontbijt dat je zondagse filmafspraak een heerlijke, gastronomische toets geeft. 10.10 uur SHAUN HET RUIMTESCHAAP Het beroemde Aardman Animations (o.a. Wallace en Gromit) bracht in 2019 een tweede film uit van Shaun het schaap. Een fantastisch avontuur ... Lees meer »

Een heerlijk ontbijt, gevolgd door de familiefilm 'Shaun het ruimteschaap'

9.15 uur FILMONTBIJT

Brood & Bloemen zorgt voor een uitgebreid ontbijt dat je zondagse filmafspraak een heerlijke, gastronomische toets geeft.


10.10 uur SHAUN HET RUIMTESCHAAP

Het beroemde Aardman Animations (o.a. Wallace en Gromit) bracht in 2019 een tweede film uit van Shaun het schaap. Een fantastisch avontuur boordevol humor voor kinderen, maar absoluut ook voor volwassenen!


Op de boerderij krijgen Shaun en zijn vrienden opmerkelijk bezoek: Lu-La, een schattig buitenaards wezentje, is met haar ufo in de buurt gecrasht. Ze is een kleine, nieuwsgierige dondersteen met ongelooflijke krachten. Shaun wil Lu-La helpen om terug naar huis te keren. Maar een duistere organisatie die het buitenaards wezen te pakken wil krijgen, zit hen op de hielen.

Filmontbijt
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14
2500 Lier
zondag 20 december 2020om 09:15
liers cultuurcentrum
€ 15,2
Bestel tickets
03 488 06 79
info@lierscultuurcentrum.be
03 480 06 36(fax)
www.lierscultuurcentrum.be