u bent hier

Sharon Eyal & Gai Behar & L-E-V

Ballet en klassieke dans


‘Love Chapter 2’ van choreografe Sharon Eyal was in oktober 2018 meteen een voltreffer in deSingel. Nu volgt deel 3, een dansvoorstelling in de haar gekende frenetieke stijl waarbij de dynamiek van technomuziek hand in hand gaat met een uiterst precieze, explosieve dans. Voor ‘Chapter 3: The Brutal Journey of the Heart’ inspireerde Eyal zich op het boek ‘Een klein leven’ van Hanya Yanagihara. ... Lees meer »

‘Love Chapter 2’ van choreografe Sharon Eyal was in oktober 2018 meteen een voltreffer in deSingel. Nu volgt deel 3, een dansvoorstelling in de haar gekende frenetieke stijl waarbij de dynamiek van technomuziek hand in hand gaat met een uiterst precieze, explosieve dans. Voor ‘Chapter 3: The Brutal Journey of the Heart’ inspireerde Eyal zich op het boek ‘Een klein leven’ van Hanya Yanagihara. Met haar hedendaags ballet raakt ze aan de hartslag van de huidige samenleving. Ze toont groepen in contrast met het individu, seksualiteit tegenover genderneutraliteit, archaïsche types tegenover hippe clubgangers. Haar 9 dansers zijn zo energiek dat hun lichamelijke uitbundigheid direct op de toeschouwer overgedragen wordt. De sensuele sfeer van de dans wordt nog eens versterkt door de bodysuit-achtige kostuums van Maria Grazia Chiuri, hoofdontwerper bij Dior. U komt zinderend uit deze voorstelling!

“Zinderend origineel en extreem precies uitgevoerd. Elke beweging, elke pose kreeg een verrassende en vervreemdende wending."  - De Volkskrant ★★★★

The Guardian noemt Eyal ‘een van de meest onthutsende en originele choreografen van onze tijd’.
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel Internationale Kunstcampus
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
do 8 oktober 2020 van 20:00 tot 20:55 vr 9 oktober 2020 van 20:00 tot 20:55 za 10 oktober 2020 van 20:00 tot 20:55
info@desingel.be
+32 3 244 19 20
desingel.be/nl/programma/dans/Sharon-...