u bent hier

Shared Reading in English - AFGELAST

18 +

Literatuur


We lezen samen in het Engels. We lezen een literaire tekst en een gedicht en praten erover bij een 'cup of tea' of koffie. Shared reading in English. We read a literary text and a poem together and discuss them over a cup of tea or coffee. Heel wat Antwerpenaren lezen graag een mooie roman in het Engels, dat merken we in Permeke maar al te goed: onze grote collectie Engelstalige literatuur is ... Lees meer »

We lezen samen in het Engels. We lezen een literaire tekst en een gedicht en praten erover bij een 'cup of tea' of koffie.

Shared reading in English. We read a literary text and a poem together and discuss them over a cup of tea or coffee.

Heel wat Antwerpenaren lezen graag een mooie roman in het Engels, dat merken we in Permeke maar al te goed: onze grote collectie Engelstalige literatuur is heel populair!


Na vele jaren SamenLezen in het Nederlands is er sinds vorig jaar ook een parallelreeks in het Engels, in bibliotheek Permeke en later ook op andere locaties zoals het Red Star Line museum.


Thuis voorbereiden is niet nodig. Een begeleider leest de tekst en we bespreken deze samen met de groep.


Deze sessies zijn geschikt voor personen met Engels als moedertaal en gevorderde sprekers van het Engels als vreemde taal.


Tweewekelijks op donderdag vanaf 15 oktober t.e.m. 10 december.


 


Shared Reading in English at Permeke Library complements our longstanding Samenlezen programme in Dutch. Shared Reading in English invites you to indulge in literary texts and poetry and to join in an informal discussion afterwards. No need to prepare in advance.


The sessions are open to all native speakers and advanced speakers of English as a foreign language (adults).


Biweekly on Thursdays from October 15th to December 10th.

Bibliotheek Permeke
Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 26
2060 Antwerpen
do 26 november 2020om 10:00do 10 december 2020om 10:00
Bibliotheek Permeke & Red Star Line Museum
www.permeke.org/nl/event/79652/shared...