u bent hier

Sforzando meets UDO

Klassieke muziek, Musical


Een niet te missen concert waarbij het Boomse orkest Sforzando harmonieus samen speelt met entertainer pur sang Udo. Sforzando, een harmonieorkest uit Boom, met grote naam in de ganse Rupelstreek bestaat momenteel uit meer dan 55 muzikanten.  Udo is een performer pur sang en een allround entertainer. Zijn carrière als zanger was gelanceerd na zijn deelname aan de eerste editie van Idool in ... Lees meer »

Een niet te missen concert waarbij het Boomse orkest Sforzando harmonieus samen speelt met entertainer pur sang Udo.

Sforzando, een harmonieorkest uit Boom, met grote naam in de ganse Rupelstreek bestaat momenteel uit meer dan 55 muzikanten. 


Udo is een performer pur sang en een allround entertainer. Zijn carrière als zanger was gelanceerd na zijn deelname aan de eerste editie van Idool in 2003 en het winnen van X Factor in 2005. Met zijn eerste eigen nummers, stond hij meteen op nummer 1 en in 2007 mocht hij zelfs zijn eerste gouden plaat in ontvangst nemen. 


Met ‘Sforzando meets Udo’ willen we je graag een niet te missen concert presenteren. Tijdens het eerste deel laten de muzikanten van het orkest hun kunsten zien en in het tweede deel spelen Udo en het orkest harmonieus samen.


Laat je verrassen en verwonderen door kwaliteit, ambiance en emotie!

Koninklijk Harmonieorkest Sforzando
Cultuurcentrum De Steiger - Schouwburg
H. Spillemaeckersstraat 7
2850 Boom
zaterdag 15 mei 2021 van 20:15 tot 20:15
Cultuurdienst Boom
€ 18,0
Bestel tickets
www.desteigerboom.be/nl/voorstelling/...