u bent hier

Selfie game met chatbot in Mechelen

8 +


Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit in Mechelen, tijdens het weekend of in de vakantie? Super Snap is een leuk en interactief stadsspel dat voor iedereen geschikt is! Deze unieke game combineert spelkaarten in een doos met een Facebook Messenger chatbot op je smartphone! Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor extra punten met de opdrachtenkaarten uit de Super ... Lees meer »

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit in Mechelen, tijdens het weekend of in de vakantie? Super Snap is een leuk en interactief stadsspel dat voor iedereen geschikt is!

Deze unieke game combineert spelkaarten in een doos met een Facebook Messenger chatbot op je smartphone!

Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor extra punten met de opdrachtenkaarten uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij je met leuke weetjes over Mechelen en spannende duels tussen jou en je rivalen.

Deze doe-het-zelf formule is ideaal voor een uitstap met het gezin, vrienden of familie! Koop nu nog een box via www.dasbox.be.

Toon kaart Grote markt
Grote Markt 1
2800 Mechelen
van 04/03/21 tot 30/04/21
€ 4,0
info@dasbox.be
0485858586
dasbox.be/boxen/super-snap