u bent hier

Selfie game met chatbot in Antwerpen


Op zoek naar een coronaproof , betaalbare en originele activiteit in Antwerpen, tijdens het weekend of in de vakantie? Super Snap is een leuk en interactief stadsspel dat voor iedereen geschikt is! Deze unieke game combineert spelkaarten in een doos met een Facebook Messenger chatbot op je smartphone! Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor extra punten met de opdrachtenkaarten ... Lees meer »

Op zoek naar een coronaproof , betaalbare en originele activiteit in Antwerpen, tijdens het weekend of in de vakantie? Super Snap is een leuk en interactief stadsspel dat voor iedereen geschikt is!

Deze unieke game combineert spelkaarten in een doos met een Facebook Messenger chatbot op je smartphone!

Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor extra punten met de opdrachtenkaarten uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij je met leuke weetjes over Antwerpen en spannende duels tussen jou en je rivalen.

Deze doe-het-zelf formule is ideaal voor een uitstap met het gezin, vrienden of familie! Koop nu nog een box via www.dasbox.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Groenplaats
Groenplaats
2000 Antwerpen
Van 4 maart 2021 tot 30 april 2021
€ 4,0
info@dasbox.be
0485858586
dasbox.be/boxen/super-snap