u bent hier

SEASONS 4.0


JUNIOR BALLET ANTWERP is een gloednieuw pre-professioneel dansgezelschap dat 20 jonge getalenteerde dansers tussen 17 en 21 jaar de mogelijkheid biedt hun talent verder te ontwikkelen en hun vaardigheden verder bij te schaven dmv intensieve danstrainingen, workshops en podiumervaring. Het initiatief slaat daarmee een brug tussen afstuderen en aan de slag gaan in een volwaardige, professionele ... Lees meer »

JUNIOR BALLET ANTWERP is een gloednieuw pre-professioneel dansgezelschap dat 20 jonge getalenteerde dansers tussen 17 en 21 jaar de mogelijkheid biedt hun talent verder te ontwikkelen en hun vaardigheden verder bij te schaven dmv intensieve danstrainingen, workshops en podiumervaring. Het initiatief slaat daarmee een brug tussen afstuderen en aan de slag gaan in een volwaardige, professionele danscompagnie. Onder leiding van oprichter en artistiek directeur Alain Honorez, voormalig principal danser bij Ballet Vlaanderen, artistiek assistente Altea Nuñez, mede-oprichter Irma Swijnen en internationaal gerenommeerd choreograaf David Dawson, die het artistiek peterschap aanvaardde, biedt JBA een allesomvattend programma van twee jaar aan. JBA is actief sinds september 2019 en huist en werkt in de Antwerpse Stadsfeestzaal.

'SEASONS 4.0' is de allereerste op maat gecreëerde voorstelling van JUNIOR BALLET ANTWERP. Met het oog op wat er van de danser van vandaag verwacht wordt en op de muzikale noten van Vivaldi/ Max Richter, biedt 'SEASONS 4.0' een waaier van dansstijlen en -technieken aan, kleur gegeven door 4 verschillende choreografen: Juanjo Arqués, Altea Nuñez, Craig Davidson & Mauro de Candia. 4 Seizoenen. 4 Choreografen. 4 Invloeden. 1 Ballet.

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Junior Ballet Antwerp online
Stadsfeestzaal Meir 78
2000 Antwerpen
Van zo 25 april 2021 00:00 tot ma 24 mei 2021 23:59
Junior Ballet Antwerp vzw
gratis
www.vrt.be/vrtnu/a-z/podium-19/1/podi...