u bent hier

Screws - Shelter Sessies


Tijdens onze Shelter Sessies ontvangen we jullie graag in Ter Dilft. Allemaal 100% in openlucht, gemoedelijk, laid back én veilig. Tijdens Screws gaan zes performers een uur lang op onderzoek in en rond CC Ter Dilft. Welke invloed heeft een bowlingbal op de bewegingen van een performer? Hoe te balanceren tijdens een duet op ijssporen Het publiek smult van verschillende microperformances ... Lees meer »

Tijdens onze Shelter Sessies ontvangen we jullie graag in Ter Dilft.
Allemaal 100% in openlucht, gemoedelijk, laid back én veilig.


Tijdens Screws gaan zes performers een uur lang op onderzoek in en rond CC Ter Dilft. Welke invloed heeft een bowlingbal op de bewegingen van een performer? Hoe te balanceren tijdens een duet op ijssporen Het publiek smult van verschillende microperformances waarbij de relatie tussen object en lichaam ter discussie komt, en wandelt van de ene performance naar de andere. Screws is een locatievoorstelling waarbij de dansers de regels van de fysica tarten.  
 
Alexander Vantournhout (°1989) studeerde hedendaagse dans aan de Brusselse PARTS en circus aan ESAC in Brussel. Beide studies inspireerden hem tot een subtiele mix van dans en circus. 


‘Screws’ van Alexander Vantournhout brengt zachtheid in een hard circusidioom ★★★★ - De Morgen


... Het is een fraaie afsluiter van een wonderlijk vijfluik waarmee de Belg wederom laat zien een lekker eigenzinnige choreograaf te zijn. - Theaterkrant


www.notstanding.comCC Ter Dilft is een UiTPASpartner. UiTPAS Bornem is een spaar-en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Bornem. Kom je langs? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet en spaar een punt door deel te nemen aan deze activiteit.


Basistarief: € 17,00
Vriendenpas: € 15 | -19 tarief: € 8,5 | Kansentarief: € 3,4 | Kansentarief -19: € 1,7

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41
2880 Bornem
zaterdag 19 juni 2021 van 18:00 tot 19:00
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 17,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...