u bent hier

Scraper board - leermodule 2 weken

18 +

Creativiteit, Decoratieve kunst, Design


elke dinsdag 19 tot 22 uur Laat jouw artistiek beest los!  Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. Scraperboard heb je misschien al gedaan op de lagere school: een zwarte inktlaag op een wit karton die je met een voorwerp kunt wegkrassen zodat je prachtige witte lijnen krijgt. Wist je dat dit een ... Lees meer »

elke dinsdag 19 tot 22 uur

Laat jouw artistiek beest los! 


Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


Scraperboard heb je misschien al gedaan op de lagere school: een zwarte inktlaag op een wit karton die je met een voorwerp kunt wegkrassen zodat je prachtige witte lijnen krijgt. Wist je dat dit een volwaardige kunstdiscipline is? Een techniek waarmee je ongelooflijk snel fantastische resultaten kunt boeken. 


Geen voorkennis nodig, en op de eerste sessie al effect en resultaat! Voor iedereen die vooruit wil met een super makkelijke techniek. 


Abraham Puts is al vanaf zijn 4de levensjaar bezig met tekenen en schilderen: diepgaand gemotiveerd om de verwondering van de wereld vast te leggen in beeld. Op dit moment is hij naast zijn zelfstandig kunstenaarschap docent aan de Academie Voor Schone Kunsten te Antwerpen dko, als hoofd van de afdeling schilderkunst. Hij gelooft dat kunst midden in de samenleving moet staan, en wil via deze trainingen dit dan ook toegankelijk maken voor iedereen die zijn leven wil wijden aan schoonheid.  Founder van Antwerp Colors. 

Antwerp Colors -
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 20 april 2021 tot 27 april 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 30,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/81818/l...