u bent hier

Schilder- en tekenatelier

18 +

Creativiteit


Wekelijks atelier waar je de basistechnieken van tekenen en schilderen leert. Zowel voor ervaren als onervaren cursisten. In dit atelier leer je alle basistechnieken van tekenen en schilderen. Je werkt met verschillende formaten en materialen en krijgt inzicht in het gebruik van beeldende middelen. De opleiding bestaat uit leren, zien en voelen en dit tot uitdrukking brengen via de plastische ... Lees meer »

Wekelijks atelier waar je de basistechnieken van tekenen en schilderen leert. Zowel voor ervaren als onervaren cursisten.

In dit atelier leer je alle basistechnieken van tekenen en schilderen. Je werkt met verschillende formaten en materialen en krijgt inzicht in het gebruik van beeldende middelen. De opleiding bestaat uit leren, zien en voelen en dit tot uitdrukking brengen via de plastische taal. Je verruimt je waarneming en inzichten zodat je meer interesse krijgt in het juiste gebruik van de beeldende middelen.


Zowel voor mensen die nog nooit een potlood hebben vastgehouden als voor doorwinterde artiesten die zich verder willen bekwamen.

Kunstateliers De Steiger
Kunstateliers De Steiger
Tuyaertsstraat 53
2850 Boom
Van 10 oktober 2020 tot 29 mei 2021
Cultuurdienst Boom
€ 110,0
Sign Up
www.desteigerboom.be/nl/voorstelling/...