u bent hier

Schatten van Vlieg in het Natuurpunt Museum: Zie jij wat ik zie?

18 +


Reserveer je ticket nu via deze link. Per gezin is een 1 ticket vereist! Met dit ticket heb je voor een half uur toegang in het museum + een half uur in de tuin. Elk half uur kan een gezin binnen.Een natuurbingo met leuke doe-opdrachten erbij. Dat is wat Vlieg in petto heeft dit jaar. Breng je creatieve blik mee en leer kijken. Want weet je, iedereen merkt andere dingen op. Ga samen met je ... Lees meer »

Reserveer je ticket nu via deze link. Per gezin is een 1 ticket vereist! Met dit ticket heb je voor een half uur toegang in het museum + een half uur in de tuin. Elk half uur kan een gezin binnen.

Een natuurbingo met leuke doe-opdrachten erbij. Dat is wat Vlieg in petto heeft dit jaar. Breng je creatieve blik mee en leer kijken. Want weet je, iedereen merkt andere dingen op. Ga samen met je familie op ontdekkingstocht in het museum en de tuin. De schatkist leidt je naar de laatst opdracht: spannend! Gebruik je speurtalent, soms zit het in de details…

Het Natuurpunt Museum is een gezellig museum met een mooie natuurrijke tuin erbij. De schattenjacht vindt binnen én buiten plaats. Je bent ongeveer 45 minuten bezig.  We hebben 3 zoektochten uitgewerkt, van makkelijk tot iets moeilijker. Voor elke leeftijd iets.

Praktische informatie

  • Reserveren is nodig
  • Kinderen: gratis, volwassenen: 2€
  • Leeftijd: van 3 tot 12 jaar. We hebben 3 zoektochten met verschillende moeiljikheidsgraden.
  • Open van 1/7 tem 10/7 en van 22/7 tem 28/8. Telkens op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.30u tot 16.30u.
  • UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg


Nog zoektochten in de buurt

Deze zomer onderbreekt Vlieg haar vlucht maar liefst acht keer in Turnhout. Geef dus je ogen de kost en ga op zoek. Op elke locatie kun je een stempelkaart bekomen die bij drie, vijf en zeven stempels duurzame cadeautjes oplevert. Als je alle zoektochten afgewerkt hebt, maak je bovendien nog kans op een bonusprijs. Vlieg heeft dat goed bekeken dit jaar!

 

Maak er een weekendje van

Deze zomer onderbreekt Vlieg haar vlucht maar liefst acht keer in Turnhout. Hier vind je de andere locaties. Teveel zoektochten op één dag? Waarom er geen langer verblijf van maken? Vijfhotels, zes B&B’s, twee vakantiewoningen, een camping, een jeugdverblijf en een vakantiecentrum nemen deel aan de actie “Boek 1 overnachting en krijg de 2de gratis!”. Wie in juni een verblijf in Turnhout boekt voor de periode van juni tot september, krijgt er een tweede nacht bovenop. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout
Van do 1 juli 2021 00:00 tot za 28 augustus 2021 23:59
Natuurpunt Museum Turnhout
museum@natuurpunt.be
014 47 29 50
www.natuurpunt.be/agenda/schatten-van...