u bent hier

Schaken met de macht

Literatuur


Frans Van Daele, de ex-kabinetschef van Koning Filip, wordt omschreven als een 'doorgewinterde diplomaat', 'onverstoorbare eurofiel' en zelfs als 'schaduwkoning'. Deze ambassadeur vertelt vanuit zijn rijke ervaring hoe diplomatie in elkaar zit en hoe belangrijk voor België de Europese eenmaking en de trans-Atlantische band wel is. Hij zet deze inzichten af tegen de huidige (wan)orde in de ... Lees meer »

Frans Van Daele, de ex-kabinetschef van Koning Filip, wordt omschreven als een 'doorgewinterde diplomaat', 'onverstoorbare eurofiel' en zelfs als 'schaduwkoning'. Deze ambassadeur vertelt vanuit zijn rijke ervaring hoe diplomatie in elkaar zit en hoe belangrijk voor België de Europese eenmaking en de trans-Atlantische band wel is. Hij zet deze inzichten af tegen de huidige (wan)orde in de wereld. Zijn recente boek Schaken met de macht beschrijft een halve eeuw Belgische diplomatie aan ...

Frans Van Daele, de ex-kabinetschef van Koning Filip, wordt omschreven als een 'doorgewinterde diplomaat', 'onverstoorbare eurofiel' en zelfs als 'schaduwkoning'.

Deze ambassadeur vertelt vanuit zijn rijke ervaring hoe diplomatie in elkaar zit en hoe belangrijk voor België de Europese eenmaking en de trans-Atlantische band wel is. Hij zet deze inzichten af tegen de huidige (wan)orde in de wereld. Zijn recente boek Schaken met de macht beschrijft een halve eeuw Belgische diplomatie aan de hand van zelf beleefde voorbeelden.

Bib Ter Dilft
6 – 5 euro
-19 jaar: 3 euro

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media. 

BIB Bornem
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
maandag 30 november 2020van 20:00 tot 21:30
BIB Bornem
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...