u bent hier

Scala & Kolacny brothers met band en strijkorkest


Verwacht u aan een betoverende en grootse bezetting. De dames van Scala zullen op het podium omringd worden door hun Scala-rockband én de Kolacny-broers brengen op 29 november ook nog het recent opgerichte Scala-strijkorkest mee naar Antwerpen. De 16 Scala-zangeressen, 16 strijkers en 4 extra muzikanten zullen voor een uitzonderlijk optreden en een unieke avond zorgen. SCALA ... Lees meer »

Verwacht u aan een betoverende en grootse bezetting. De dames van Scala zullen op het podium omringd worden door hun Scala-rockband én de Kolacny-broers brengen op 29 november ook nog het recent opgerichte Scala-strijkorkest mee naar Antwerpen.
De 16 Scala-zangeressen, 16 strijkers en 4 extra muzikanten zullen voor een uitzonderlijk optreden en een unieke avond zorgen.
SCALA verzorgt een optreden van 120 minuten - zonder pauze - met daarin de gekende en eigenzinnige covers die al herhaaldelijk in Hollywoodfilms en internationale TV-series opdoken. Ook op het programma: de hoogtepunten uit de meest recente en succesvolle ‘Meisjesnamen-tournee’ alsook gloednieuw en zelfgeschreven songmateriaal.

Kaarten aan 48 euro (rij 1 t/m 7), 44 euro (rij 8 t/m 18) of 38 euro (rij 19 tot 23)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel - Blauwe Zaal
Desguinlei 25
2000 Antwerpen
zondag 29 november 2020 van 20:00 tot 22:00
Feestcomité De Garve - Merksem
desingel.be/nl/programma/ook-in-desin...