u bent hier

Savoir-Vivre

18 +


Savoir-Vivre, dat zijn drie jonge twintigers die zich in de digitale streaming maatschappij van vandaag enkel focussen op de essentie. Goeie songs, aanstekelijke grooves en heel veel spelplezier. Ze hebben lak aan genres en doen vooral hun eigen ding. Oprechte, eerlijke muziek die toevallig ook je dansbenen aanspreekt. Heerlijk toch? Nu eens opzwepend en funky, dan weer ingetogen en puur. ... Lees meer »

Savoir-Vivre, dat zijn drie jonge twintigers die zich in de digitale streaming maatschappij van vandaag enkel focussen op de essentie. Goeie songs, aanstekelijke grooves en heel veel spelplezier. Ze hebben lak aan genres en doen vooral hun eigen ding. Oprechte, eerlijke muziek die toevallig ook je dansbenen aanspreekt. Heerlijk toch? Nu eens opzwepend en funky, dan weer ingetogen en puur. Dit jaar geen WINTERUUR zoals je dat gewoon bent, maar een heerlijk intieme versie: één ...

Savoir-Vivre, dat zijn drie jonge twintigers die zich in de digitale streaming maatschappij van vandaag enkel focussen op de essentie. Goeie songs, aanstekelijke grooves en heel veel spelplezier. Ze hebben lak aan genres en doen vooral hun eigen ding. Oprechte, eerlijke muziek die toevallig ook je dansbenen aanspreekt. Heerlijk toch? Nu eens opzwepend en funky, dan weer ingetogen en puur.

Dit jaar geen WINTERUUR zoals je dat gewoon bent, maar een heerlijk intieme versie: één band, een select publiek, pure muziek. Er zijn twee sessies: eentje om 20.15 uur en een midnight session die start om 23 uur. WINTERUUR gaat dit jaar door voor een zittend publiek. Reserveer je tickets met je bubbel om samen aan een tafeltje te zitten.

RElaX (foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2
2400 Mol
zaterdag 24 oktober 2020om 23:00
RElaX (foyer Schouwburg Rex)
€ 9,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...