u bent hier

Sarah Devos - Week van het Bos

Literatuur, Milieu en natuur


Auteur Sarah Devos bundelde in 'Het bosboek' en 'Het zeeboek' fascinerende feiten over de natuur en haar bewoners. In deze speelse lezing nodigt ze kinderen uit om zelf actief op zoek te gaan naar wonderlijke weetjes. Wie heeft er aan die dennenappel geknabbeld? Welke vogel is de alarminstallatie van het bos? Waarom is een koekoek zo gemeen? En heeft een specht nooit hoofdpijn? Je leest het, ... Lees meer »

Auteur Sarah Devos bundelde in 'Het bosboek' en 'Het zeeboek' fascinerende feiten over de natuur en haar bewoners. In deze speelse lezing nodigt ze kinderen uit om zelf actief op zoek te gaan naar wonderlijke weetjes.

Wie heeft er aan die dennenappel geknabbeld? Welke vogel is de alarminstallatie van het bos? Waarom is een koekoek zo gemeen? En heeft een specht nooit hoofdpijn? Je leest het, de natuur zit vol wonderlijke weetjes! Aan jou om ze te ontdekken.


Tijdens deze speelse, interactieve lezing, verrast Sarah Devos je met een greep bosweetjes uit 'Het bosboek'. Ze is schrijver én illustrator van 'Het bosboek' en 'Het zeeboek', twee toegankelijke boeken voor grote en kleine natuurliefhebbers, boordevol fascinerende feiten over de natuur en haar geweldige bewoners.

Kinderlezing
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
woensdag 16 oktober 2019om 14:30
vrijetijdscentrum de Schelde
gratis
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...