u bent hier

Samentuin 't Grom

Landbouw en platteland


Op de erfgoedsite van ‘t Grom startte begin 2016 een samentuin op 15 traditionele gewenten of verhoogde groentebedden. Een perfecte match tussen erfgoed en ecologie.Tuinieren is in. Je kweekt je eigen gezonde groentjes, je beweegt, je kinderen vinden het ook leuk, …Samentuinieren is nog leuker: je leert van mekaar, je picknickt samen en in het tuinhuis is het altijd gezellig. Op de ... Lees meer »

Op de erfgoedsite van ‘t Grom startte begin 2016 een samentuin op 15 traditionele gewenten of verhoogde groentebedden. Een perfecte match tussen erfgoed en ecologie.Tuinieren is in. Je kweekt je eigen gezonde groentjes, je beweegt, je kinderen vinden het ook leuk, …Samentuinieren is nog leuker: je leert van mekaar, je picknickt samen en in het tuinhuis is het altijd gezellig.

Op de erfgoedsite van ‘t Grom startte begin 2016 een samentuin op 15 traditionele gewenten of verhoogde groentebedden. Een perfecte match tussen erfgoed en ecologie.

Tuinieren is in. Je kweekt je eigen gezonde groentjes, je beweegt, je kinderen vinden het ook leuk, …

Samentuinieren is nog leuker: je leert van mekaar, je picknickt samen en in het gemeenschappelijke tuinhuis is het altijd gezellig.

En in ’t Grom krijg je het op een schoteltje aangeboden:instapklare tuinen,compostbakken, water, picknickbanken, vergaderruimte, parkeerplaatsen, toiletten, tuinberging met nagelnieuw tuingerief, een tas koffie … alles is voorhanden. En dat middenin een openluchtmuseum over tuinbouwerfgoed en groenten. Vlak naast de samentuin ligt trouwens bistro Midzeelhoeve, waar je je honger en dorst kan stillen na een dagje gezond buiten werken.

Voor dit hele pakket vraagt 't Grom een jaarlijkse gebruiksvergoeding van €30. Voor jongeren (-26) is het gratis.

We organiseren bovendien geregeld workshops voor alle samentuiniers. Ecologisch tuinieren is gemakkelijk als je de nodige inzichten en trucs krijgt. En als je er eentje vergeten bent, vraag je het aan je buur.

De samentuin is momenteel volledig bezet, maar het kan geen kwaad om je op de wachtlijst te plaatsen. Achteraf inhaken is altijd mogelijk.

MET STEUN VAN DE KONING BOUDEWIJNSTICHTING EN DE NATIONALE LOTERIJ

Toon kaart 't Grom
Midzelen 25A
2860 Sint-Katelijne-Waver
't Grom
€ 30,0
info@tgrom.be
015315055
www.tgrom.be