u bent hier

Samen op ontdekking: Pinhole camera


We gaan op uitstap naar het fotomuseum in Antwerpen en vinden fotografie opnieuw uit! Een schoendoos wordt je camera. Het licht laat je binnen door een speldenprik. Deze primitieve camera levert verrassende beelden op en brengt je terug naar de oorsprong van de fotografie. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een ouder. *Onze activiteiten houden rekening met de actuele veiligheidsmaatregelen ... Lees meer »

We gaan op uitstap naar het fotomuseum in Antwerpen en vinden fotografie opnieuw uit! Een schoendoos wordt je camera. Het licht laat je binnen door een speldenprik. Deze primitieve camera levert verrassende beelden op en brengt je terug naar de oorsprong van de fotografie. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een ouder. *Onze activiteiten houden rekening met de actuele veiligheidsmaatregelen omtrent corona. Je krijgt van ons een sms/mail voor de start van de activiteit.

Inschrijven via: • hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be • 0499 88 75 44 • Gratis opvang voor je andere kinderen kan aangevraagd worden bij inschrijving.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Huis van het Kind Antwerpen-Zuid
Montignystraat 70
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
woensdag 18 november 2020 van 13:30 tot 16:00
Gezinsbond Antwerpen
gratis
hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be
0499 88 75 44