u bent hier

Samen naar de markt

18 +

Samenleving


Luna gaat iedere eerste zaterdag van de maand samen naar de markt. Afspraak om 9 u aan de Hema voor een ontbijtje van € 1 (broodje, koffie/thee). Als je daar niet bij kan zijn, tref je je Lunavriendinnen om 11:30 u in café Amitié op de Grote Markt, aan de kant van de Keizerstraat (richting Veemarkt). Met Luna krijg je de kans om met een groepje vrouwen uit het Mechelse op stap te gaan. Ben jij ... Lees meer »

Luna gaat iedere eerste zaterdag van de maand samen naar de markt. Afspraak om 9 u aan de Hema voor een ontbijtje van € 1 (broodje, koffie/thee). Als je daar niet bij kan zijn, tref je je Lunavriendinnen om 11:30 u in café Amitié op de Grote Markt, aan de kant van de Keizerstraat (richting Veemarkt).

Met Luna krijg je de kans om met een groepje vrouwen uit het Mechelse op stap te gaan. Ben jij op zoek naar vriendinnen om leuke dingen te doen in Mechelen? Dan is Luna iets voor jou!

Luna is leuk, uniek, natuurlijk plezant en een beetje avontuurlijk. Luna wil vrouwen in Mechelen samenbrengen om samen op stap te gaan naar culturele activiteiten, wandelingen, picknick, muziek, theater en film, beurzen en markten, festivals,... Wil je meer info of op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten neem dan zeker contact met ons op!

Toon kaart Grote markt
Grote Markt 1
2800 Mechelen
za van 09:00 tot 00:00 (niet op zo, ma, di, woe, do, vrij)
Luna een groep van Femma
gratis
luna2800@gmail.com
0479 75 21 99