u bent hier

Ruth Bruyneel & Bas van den Bogaert

Tekst en muziektheater


In STRETCH toveren een man en een vrouw hun woonkamer om tot een turnmat, een kruk tot een bok, een tafel tot een balk, een relatie tot een evenwichtsoefening. Samen dromen ze van gouden medailles in de acrobatische gymnastiek als ‘boven- en onderpartner’. Hij is echter te stijf. Zij heeft last van Hoort ge dat? Dat is het applaus. Een staande ovatie. De mensen worden gek. En wij, hand in ... Lees meer »

In STRETCH toveren een man en een vrouw hun woonkamer om tot een turnmat, een kruk tot een bok, een tafel tot een balk, een relatie tot een evenwichtsoefening. Samen dromen ze van gouden medailles in de acrobatische gymnastiek als ‘boven- en onderpartner’. Hij is echter te stijf. Zij heeft last van

Hoort ge dat?

Dat is het applaus.

Een staande ovatie.

De mensen worden gek.

En wij, hand in hand, in het midden van de arena.

Zweet op ons voorhoofd.

Kletsnat zijn we.

We zwaaien. We buigen. We kussen. Want dat zien de mensen graag.


(...)


Gij had geen schrik.

En ik had geen pijn.

Perfect synchroon.

Tik tok tik tok.


In STRETCH toveren een man en een vrouw hun woonkamer om tot een turnmat, een kruk tot een bok, een tafel tot een balk, een relatie tot een evenwichtsoefening. Samen dromen ze van gouden medailles in de acrobatische gymnastiek als ‘boven- en onderpartner’. Hij is echter te stijf. Zij heeft last van faalangst. Samen rekken, trekken en stretchen ze hun droom achterna. STRETCH is een choreografische slapstick voorstelling, een kleine anekdote over een koppel dat groot durft dromen, een verhaal binnen de lijnen van de turnmat over de liefde en al haar dagdagelijkse obstakels.

Stretch
C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
ma 26 april 2021 van 10:30 tot 10:30 ma 26 april 2021 van 14:00 tot 14:00
ontmoetingscentrum Nova
€ 4,0
www.nova-kiel.be/nl/event/73554/ruth-...