u bent hier

Roots 66, Günther Neefs & Guy De Pré - Wordt uitgesteld naar seizoen ’21-‘22

18 +


Muziek en auto’s hebben een sterke band gesmeed tussen Günther en Guy. In 2018 gaan zij samen op de baan op de meest mythische van alle wegen: Route 66 dwars doorheen de Verenigde Staten. Deze weg is de Heilige Graal voor elke muziekliefhebber: de jazz en soul van Chicago, blues in Saint Louis, country in Amarillo, Texas, Las Vegas met The Rat Pack en de glamoureuze filmmuziek van Hollywood. ... Lees meer »

Muziek en auto’s hebben een sterke band gesmeed tussen Günther en Guy. In 2018 gaan zij samen op de baan op de meest mythische van alle wegen: Route 66 dwars doorheen de Verenigde Staten. Deze weg is de Heilige Graal voor elke muziekliefhebber: de jazz en soul van Chicago, blues in Saint Louis, country in Amarillo, Texas, Las Vegas met The Rat Pack en de glamoureuze filmmuziek van Hollywood. Günther Neefs en Guy De Pré nemen je mee op een zoektocht van 1940 naar de roots van onze muziek.

Deze voorstelling is een herneming van vorig seizoen.
Tickets die vorig seizoen werden aangekocht blijven geldig. Aankoop van nieuwe tickets is mogelijk zolang de voorstelling niet is uitverkocht.

I.s.m. werkgroep ‘Cultuur overdag’

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc 't Aambeeld
della Faillelaan 34
2630 Aartselaar
maandag 30 november 2020 van 14:15 tot 17:00
Cultureel Centrum Aartselaar
€ 16,0
ccaartselaar.recreatex.be/
www.cultureelcentrumaartselaar.be
ccaartselaar.recreatex.be