u bent hier

Rookie Comedy // Nieuwe datum

6 +

Humor comedy


Eindelijk: een comedyvoorstelling voor kinderen van 10-14 jaar én hun (groot)ouders! Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, ... Lees meer »

Eindelijk: een comedyvoorstelling voor kinderen van 10-14 jaar én hun (groot)ouders!

Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit “Ik mag mijn zusje niet meer slaan” en de opvolger “Ik mag mijn broertje niet meer bijten”.
Peter Hens, gekend van ‘Voor De Leeuwen’ op één, leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een (jonger) publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal (van jong tot oud) voor hem te winnen. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

Laat jouw kinderen dus kennismaken met stand-up comedy met onderwerpen die in hun leefwereld heel belangrijk zijn.
En oh ja, af en toe een grappig liedje. Ook dat.

Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 26 april 2020 naar 21 februari 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers werden gecontacteerd via mail.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC 't Waaigat
Kerkplein
2070 Burcht (Zwijndrecht)
zondag 21 februari 2021 van 14:00 tot 15:00
LiveComedy.be
€ 12,0
frontoffice.paylogic.nl/?event_id=129...