u bent hier

Rob Heirbaut - Ongehoord! Europa in woelig water

Politiek en maatschappij


Klimaatverandering, migratie, corona, Brexit, Trump en Poetin: de wereld in volle verandering. Intussen lijkt de Europese Unie van de ene crisis in de andere te sukkelen. Tijdens deze lezing vertelt Rob Heirbaut je graag meer over de macht van Europa, en over de machteloosheid bij crisissen.   Klimaatverandering, migratie, corona, Brexit, Trump en Poetin: de wereld in volle verandering. ... Lees meer »

Klimaatverandering, migratie, corona, Brexit, Trump en Poetin: de wereld in volle verandering. Intussen lijkt de Europese Unie van de ene crisis in de andere te sukkelen. Tijdens deze lezing vertelt Rob Heirbaut je graag meer over de macht van Europa, en over de machteloosheid bij crisissen.


 


Klimaatverandering, migratie, corona, Brexit, Trump en Poetin: de wereld in volle verandering. Intussen lijkt de Europese Unie van de ene crisis in de andere te sukkelen. Hoe komt het dat Europa verdeeld is en traag reageert? Professor Hendrik Vos (Universiteit Gent) en journalist Rob Heirbaut (VRT nws) schreven er een boek over.


Tijdens deze lezing vertelt Rob Heirbaut je graag meer over de macht van Europa, en over de machteloosheid bij crisissen.


 

Rob Heirbaut - Ongehoord! Europa in woelig water
Bibliotheek Park
Van Heybeeckstraat 28A
2170 Merksem
woensdag 3 februari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 12,0
Sign Up
www.ccmerksem.be/nl/event/73007/ongeh...