u bent hier

Repetitie Diversiteitskoor Alieco

Amusementsmuziek


Ben je of ken je iemand die graag zingt? Iemand die vaak overdag vrij is? Iemand die mensen met een beperking een warm hart toedraagt? Ongeacht welke beperking je misschien zelf hebt, iedereen is welkom op vrijdagen van 13:30 uur tot 15 uur in de kapel van het Sint Augustinus ziekenhuis in Wilrijk. Wilt u er ook eens bij zijn? Kom gerust eens langs om mee te zingen. Alieco verwelkomt je van ... Lees meer »

Ben je of ken je iemand die graag zingt? Iemand die vaak overdag vrij is? Iemand die mensen met een beperking een warm hart toedraagt? Ongeacht welke beperking je misschien zelf hebt, iedereen is welkom op vrijdagen van 13:30 uur tot 15 uur in de kapel van het Sint Augustinus ziekenhuis in Wilrijk. Wilt u er ook eens bij zijn? Kom gerust eens langs om mee te zingen. Alieco verwelkomt je van ganser harte. 🎶

Gezien het vrijblijvend engagement zijn we soms met kleine groepjes, waar meer aandacht wordt gegeven aan individuele (zang-)coaching en een vaak deugddoend gesprekje, soms is de groep wat groter en is er iets minder tijd en ruimte voor de deugddoende ondersteunende babbel en wordt er dan meer aandacht gegeven aan het groepszingen. Er wordt elke vrijdag gezongen, ongeacht vakantieperiodes. Heel occasioneel is de kapel niet beschikbaar, dan laten we dit via zo veel mogelijk kanalen weten, dat niemand voor een gesloten deur hoeft te staan.

Zin? Kom gerust eens proberen.

€5,- per bijeenkomst of voor de gemotiveerden een jaarbijdrage van €110,-

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kapel Sint Augustinus-Ziekenhuis,
Oosterveldlaan 24
2610 Wilrijk (Antwerpen)
Van 19 oktober 2019 tot 30 juni 2021 (vr van 13:30 tot 15:00,
€ 5,0