u bent hier

Reiki I - opleiding

16 +

Zingeving, filosofie en religie


Eerste graad: wat kan je verwachten Een reiki eerstegraadsinwijding volgens de Usui Shiki Ryoho traditie, is steeds verdeeld over 2 dagen. Je leert meer over: – de geschiedenis van de reiki – de basisprincipes – de basishandposities voor de zelfbehandeling – de behandeling aan anderen – op een verantwoordelijke manier omgaan met energieën – jezelf leren beschermen - leren vertrouwen op ... Lees meer »

Eerste graad: wat kan je verwachten

Een reiki eerstegraadsinwijding volgens de Usui Shiki Ryoho traditie, is steeds verdeeld over 2 dagen. Je leert meer over:
– de geschiedenis van de reiki – de basisprincipes – de basishandposities voor de zelfbehandeling – de behandeling aan anderen – op een verantwoordelijke manier omgaan met energieën – jezelf leren beschermen - leren vertrouwen op intuïtie


Praktijk:
– Je ontvangt de inwijdingen
– Je wisselt uit met anderen en oefent ook op jezelf
– Je ontvangt een uitgebreide geschreven cursus + video's
– Je ontvangt na de 2 daagse een certificaat
– Je wordt uitgenodigd tot de community
– Je wordt persoonlijk begeleid tijdens je gehele proces (en dit levenslang) door je Reiki teacher & master Riri Starseed


Na het volgen van je eerste graad kan je zowel jezelf als anderen reiki geven en begin je te leren hoe reiki in je eigen leven op regelmatige basis toe te passen.

Er wordt verwacht dat je 21 dagen gaat integreren en dat we nadien nogmaals samen komen, dit om enerzijds wat na te bespreken en anderzijds om nog eens te oefenen.Invloed op je leven

Wanneer je leert werken met de reiki energie heeft dit een invloed op je leven, je zet jezelf namelijk open voor energetische groei!Deze cursus is ideaal voor mensen die:

- zoekende zijn

- hun eigen bewustzijnsproces een boost willen geven

- een gids zoeken

- zichzelf en anderen willen leren helen dankzij een krachtige techniek

- een dieper connectie willen met zichzelf en alles om hen heen

- ...Investering

Jouw bijdrage voor de deelname aan de 2 daagse (inclusief: cursus, video's, certificaat, 4 inwijdingen, snacks & drinken, 1x integratie dag) bedraagt €222.

Op regelmatige basis organiseer ik een integratie dag waarin we met alle cursisten die Reiki gevolgd hebben bij LevensSter in verdieping treden en ik de gelegenheid geef om te oefenen.

De eerste is inclusief, de integratiedagen erna vraag ik voor een halve dag €11 en voor een ganse dag €33.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart LevensSter
Looiweg 123
2310 Rijkevorsel
di 30 maart 2021 van 09:30 tot 15:30 do 1 april 2021 van 09:30 tot 15:30
LevensSter
€ 222,0
www.levensster.com/event-details/reik...
info@levensster.com