u bent hier

Regi - Kom wat dichterbij

Dance


REGI is de belichaming van positiviteit. Dat is precies wat we in deze bizarre tijden nodig hebben: artiesten die de blik op de toekomst richten en die door hun enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen een hoopvol perspectief bezorgen. De Sportpaleisshow op 1 mei is gezien het succes van REGI de voorbije jaren een logische stap, en ook op vraag van zijn talrijke fans, jong én oud. ... Lees meer »

REGI is de belichaming van positiviteit. Dat is precies wat we in deze bizarre tijden nodig hebben: artiesten die de blik op de toekomst richten en die door hun enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen een hoopvol perspectief bezorgen. De Sportpaleisshow op 1 mei is gezien het succes van REGI de voorbije jaren een logische stap, en ook op vraag van zijn talrijke fans, jong én oud.

REGI keert met dit live concert terug naar het Sportpaleis, waar hij met Milk Inc. en als gastartiest (o.a. op Night of the Proms) al veel successen heeft vergaard. Nu het een volledig eigen concert betreft zal hij mee aan de Regi(e)knoppen zitten en garandeert hij een wervelend spektakel.

Regi – Kom Wat Dichterbij. Een feestconcert met een rits muzikale gasten. Op zaterdag 1 mei 2021 in het Sportpaleis van Antwerpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2000 Antwerpen
zaterdag 1 mei 2021 van 20:00 tot 23:00
PSE Belgium
bit.ly/REGI_Sportpaleis