u bent hier

Raamexpo Artistiek Fotograferen

Fotografie


Wie had dat ooit gedacht? Een online cursus fotografie? Enkele maanden geleden besliste een groep enthousiaste deelnemers -mét fotografie ervaring en vooral veel goesting om bij te leren- ’s avonds regelmatig vanachter het scherm les te volgen. Glenn Huyben, docent fotografie, leidde dit in goede banen. En hoe! Beelden van de deelnemers werden in groep bekeken en besproken, suggesties en ... Lees meer »

Wie had dat ooit gedacht?
Een online cursus fotografie?

Enkele maanden geleden besliste een groep enthousiaste deelnemers -mét fotografie ervaring en vooral veel goesting om bij te leren- ’s avonds regelmatig vanachter het scherm les te volgen.

Glenn Huyben, docent fotografie, leidde dit in goede banen. En hoe! Beelden van de deelnemers werden in groep bekeken en besproken, suggesties en verwijzingen naar bekende en minder bekende fotografen passeerden de revue en zorgden voor veel inspiratie.
Ieder ging met zijn/haar feedback verder aan de slag. Het resultaat kan je van 17 mei tot 6 juni 2021 bekijken, buiten aan het raam van de bib in Putte.

Met dank Marleen Lemmens, Sofie Celis, Nadia De Roeck, Jan Everaert, Luc Vandebroucke, Ann De Ronghe, Walter Verheyden, Eddie Verhulsel, Rudi Leys

Een samenwerking van Cultuurdienst Putte en Avansa regio Mechelen, met dank aan de bib van Putte.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Putte
Gemeenteplein 1
2580 Putte
Van ma 17 mei 2021 00:00 tot zo 6 juni 2021 23:59
Gemeente Putte
gratis
cultuurdienst@putte.be