u bent hier

Raam-expo tekenacademie


De leerlingen van het domein beeldende kunsten van de Putse academie stellen hun werken tentoon voor publiek! Dit gebeurt in de zaal Peultebossen van de bibliotheek in Putte. Omdat de coronamaatregelen dit nog niet toelaten kan je de zaal niet betreden. De expo wordt echter zo opgesteld dat deze van buitenaf aan de ramen te bewonderen is. Zoals elk jaar hebben alle jonge kunstenaars en ... Lees meer »

De leerlingen van het domein beeldende kunsten van de Putse academie stellen hun werken tentoon voor publiek! Dit gebeurt in de zaal Peultebossen van de bibliotheek in Putte. Omdat de coronamaatregelen dit nog niet toelaten kan je de zaal niet betreden. De expo wordt echter zo opgesteld dat deze van buitenaf aan de ramen te bewonderen is.
Zoals elk jaar hebben alle jonge kunstenaars en leerkrachten alweer gezorgd voor prachtige werken die zij verzamelen in een spectaculair mooie expo! Deze staat opgesteld vanaf donderdag 1 april tot en met zondag 25 april. Iedereen is welkom om eens een kijkje te komen nemen! Respecteer uiteraard de geldende maatregelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Openbare Bibliotheek
Gemeenteplein 1
2580 Putte
Van do 1 april 2021 00:00 tot zo 25 april 2021 23:59
Gemeente Putte
gratis
cultuurdienst@putte.be