u bent hier

Qworzó Qwandel Quiz


Vanaf 3 april (start paasvakantie) t.e.m. 24 mei (pinkstermaandag) organiseert Qworzó, gemeentelijke basisschool Merksplas voor het eerst de Qworzó Qwandel Quiz. Tijdens een familiewandeling van 5 km krijgen volwassenen de kans om uitdagende vragen op te lossen en mooie foto’s in de juiste volgorde te plaatsen. Speciaal voor de kinderen tot 12 jaar voorzien we een themaboekje, ook met vragen ... Lees meer »

Vanaf 3 april (start paasvakantie) t.e.m. 24 mei (pinkstermaandag) organiseert Qworzó, gemeentelijke basisschool Merksplas voor het eerst de Qworzó Qwandel Quiz.

Tijdens een familiewandeling van 5 km krijgen volwassenen de kans om uitdagende vragen op te lossen en mooie foto’s in de juiste volgorde te plaatsen. Speciaal voor de kinderen tot 12 jaar voorzien we een themaboekje, ook met vragen en opdrachten op hun maat gemaakt.

We voorzien actieve bewegingstussendoortjes voor wie nog energie over heeft en we doen ons best om de wandeling mooi aan te kleden.

Drie volwassen winnaars ontvangen een mooie geldprijs en de top 3 van de deelnemende kinderen mag een dagje gratis op uitstap naar een Belgisch pretpark of dierenpark naar keuze.

De wandeling start en stopt aan de kerk van Merksplas. Een stuk van ongeveer 700 meter is moeilijker te bewandelen met een buggy bij regenachtig weer of natte periodes.

Een Qwandel Quiz-boekje kost 5 euro en kan worden aangekocht in Delhaize Merksplas, Oxfam Merksplas en Carrefour Express Merksplas (vlak naast de start van het parcours) tijdens de normale openingsuren.

Per gezin kunnen er meerdere boekjes gekocht worden, dus is de kans op winnen natuurlijk groter. Ook zijn er leuke prijzen voor de tofste Qworzó Qwandel-foto met de #QQQ21 op facebook.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kerk Merksplas
Kerkplein
2330 Merksplas
Qworzó, gemeenteschool Merksplas
€ 5,0