u bent hier

Quinnie & Quinn (6+)

6 +

Tekst en muziektheater


Quinnie & Quinn ontsnappen aan hun Grote Leider en hun wereld vol regels. Ze komen terecht in een wereld van angsten en onzekerheid. Het is een zoektocht naar vrijheid. Langs verlaten steden, watervallen en ontploffende paddenstoelen. Niets lijkt wat het is, of lijkt dat alleen maar zo? Quinnie & Quinn ontsnappen aan hun Grote Leider en hun wereld vol regels. Ze komen terecht in een wereld van ... Lees meer »

Quinnie & Quinn ontsnappen aan hun Grote Leider en hun wereld vol regels. Ze komen terecht in een wereld van angsten en onzekerheid. Het is een zoektocht naar vrijheid. Langs verlaten steden, watervallen en ontploffende paddenstoelen. Niets lijkt wat het is, of lijkt dat alleen maar zo?

Quinnie & Quinn ontsnappen aan hun Grote Leider en hun wereld vol regels. Ze komen terecht in een wereld van angsten en onzekerheid. Het is een zoektocht naar vrijheid. Langs verlaten steden, watervallen en ontploffende paddenstoelen. Niets lijkt wat het is, of lijkt dat alleen maar zo en is alles exact wat het lijkt? Steeds weer nieuwe uitdagingen kruisen hun pad. 

“Op een dag waren we op een magische plek. Bovenop een bergtop die boven de wolken ligt, is er een vijvertje. Niet groot, drie meter ongeveer. Ze noemen het de bron der wensen. Mijn vrouw en ik zijn er samen in geweest. De mensen zeiden dat ge daarna een wens moogt doen. Mijn vrouw en ik praatten lang met elkaar over wat we dan zouden wensen. Ik wilde heel graag kunnen vliegen of over een regenboog wandelen, maar Zeretni kwam met de ultieme wens: “We willen dat onze verhalen echt worden.”  En zo geschiedde.”


Een speelse ode aan de vrijheid voor kinderen vanaf 6 jaar

 

Jonas Leemans, Dimitri Leue, Inge Paulussen: Spel

Dimitri Leue: Tekst en concept

Eva De Mul en Katinka Heremans: Kostuums en creaturen

Stef Appelen: Lichtconcept en techniek

Antoon Offeciers: Muziek

Leue:  productie:www.leue.be

Dimitri Leue, Inge Paulussen en Jonas Leemans
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
woensdag 15 december 2021om 14:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/84966/dimitr...