u bent hier

Quetzal Dúo - muziek en verhalen, gratis live stream

Folk en wereldmuziek


Het persoonlijk verhaal van muzikanten Sofie en Jasper, past naadloos binnen de expo ‘Destination Sweetheart’. We streamen dan ook graag dit warme concert/vertelling vanuit de tentoonstelling. Quetzal Dúo ontstond in de zomer van 2017 in Mexico. Sofía Díaz en Jasper de Kind leerden elkaar kennen tijdens een toevallige maar betekenisvolle muzikale ontmoeting aan de trappen van de kathedraal van ... Lees meer »

Het persoonlijk verhaal van muzikanten Sofie en Jasper, past naadloos binnen de expo ‘Destination Sweetheart’. We streamen dan ook graag dit warme concert/vertelling vanuit de tentoonstelling.

Quetzal Dúo ontstond in de zomer van 2017 in Mexico. Sofía Díaz en Jasper de Kind leerden elkaar kennen tijdens een toevallige maar betekenisvolle muzikale ontmoeting aan de trappen van de kathedraal van San Cristóbal de las Casas in Chiapas. Ze ontdekten meteen dat de liefde voor muziek hen verbond. Sofía kwam in oktober 2017 voor de eerste keer naar België. Ze merkte dat het niet makkelijk is om in een ver land te wonen. Sofía sprak de taal niet. Alles was anders. Zelfs eenvoudige dingen zoals de bus nemen. Gelukkig bracht muziek Sofía en Jasper dichterbij elkaar. Jasper vertelt in België mee het verhaal van Sofía. Met zijn gitaar speelt hij traditionele Mexicaanse muziek en begeleidt hij Sofía’s stem.

Interactieve live stream ism Mundana

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
Online
2000 Antwerpen
donderdag 29 april 2021 van 20:00 tot 22:00
Red Star Line Museum
gratis
ttk.antwerpen.be/Exhibitions/Register...
www.redstarline.be/nl/quetzal